vrijdag 11 oktober 2019

Powerdek flexa aanbieding

Hoe spectaculair zo middenin het bos in de . Slapen in de grootste iglo van de wereld. In Zwitserland is de grootste iglo van de wereld gebouwd. De iglo hoort bij een hotel en heeft een . Verwacht qua sanitair niet wat je gewend bent in een hotel. Wanneer u op zoek bent naar een originele activiteit die ook in harmonie met de natuur is dan is een overnachting in een iglo - vaak gecombineerd met een . Of een nachtje in een gevangeniscel verblijven? Waarschijnlijk niet, maar nadat je deze slaapplekken gezien . Je kunt met een tent in de wildernis slapen of je kunt kiezen voor een . Dat kan, in het iglodorp Kühtai!


Altijd al willen slapen in een iglo ? Elke winter keert dit iglodorp terug naar het Kühtai en kan je een . Wat dacht je er van om samen te overnachten in een glazen iglo in de sneeuw? Speciaal gebouwd om de sterrenhemel en het Noorderlicht te bewonderen . Kies eens een compleet andere accommodatie, ga overnachten in een iglo ! Geen luxe en comfort maar slapen in een slaapzak naast je familie . Wij deden het en schreven er een review over. Sorrisniva Igloo Hotel – Alta, Noorwegen. Dat moet geweldig zijn toch!


Sommige bucketlist reizen kunnen flink tegen vallen. Waarom een huskytocht in Lapland toffer is dan slapen in een glazen iglo , aldus Linda. We slapen dus niet in ons appartement, maar in een iglo op de berg.


Powerdek flexa aanbieding

Gelukkig ligt er een dikke slaapzak op een . Reis dan af naar Groenland waar je nu een complete en authentieke Artic Experience kunt beleven. Heb je ooit in een echte iglo willen slapen ? Een frisse, bijzondere accommodatie met bergzicht en van alle gemakken . Het Finse Lapland is een beademende locatie om tijdens de wintermaanden te bezoeken. En als het toch al zo bijzonder is, waarom dan niet in een glazen iglo.


In de White Lounge in Mayrhofen kun je een nachtje slapen in een iglo. Nog geen plannen voor de kerst? Vanaf december kun je in Graubünden warme en koude drankjes bestellen aan een fonkelende ijsbar en slapen in een. Iglo onder het noorderlicht: klinkt heel kou maar niks is minder waar. Hotel Kakslauttanen heeft als optie om te overnachten in een glazen . Kaas fonduen in de sneeuw en skiën in het mooie Kühtai.


Powerdek flexa aanbieding

In het Kakslauttanen Arctic Resort in Finland slaap je in een glazen iglo met het Noorderlicht. Als je ooit in de winter naar Lapland gaat, zou ik echt proberen een nachtje in een iglo en een ijshotel te slapen. Wie in is voor een eskimo-avontuur kan dit seizoen overnachten in een iglo in het skigebied van Les Arcs.


Fins Lapland waar je in kunt overnachten. Inclusief diner, gezeten op een . Opzoek naar een keertje iets anders tijdens de wintersport? Denk dan eens aan het slapen in een Iglo. Sinds vorig seizoen is het boven. Een nachtje er even helemaal tussenuit in een unieke Stro- Iglo.


Powerdek flexa aanbieding

Zoek jij nog een bestemming om naar toe te gaan tijdens de kerstvakantie? Je kunt in Finland logeren in een glazen iglo met uitzicht op het . André Kuipers sliep in een iglo en dat is best te doen! Een hele ervaring zo slapen in de iglo én niet eens super kou eigenlijk best wel geslapen! Als je wilt kun je gebruik maken van de gevulde koelkast en alle . Snowreporter Sandra reisde af naar het hooggelegen wintersportparadijs Kühtai: een prachtig ski-oord wat meteen ook een van de hoogst gelegen skiplaatsen . Dat is pas bijzonder overnachten in onze houten iglo. Voor de ultieme bucketlist ervaring moet je naar Laplan daar zijn deze . De sneeuw is dan zo hoog dat je hieruit zelfs een iglo kunt bouwen.


Drie jongens uit Lisse haalden het in hun hoofd om met dit barre winterweer buiten te gaan slapen. In een zelfgebouwde iglo nog wel. De Iglo hotel - Romantisch en heet. Hoteldeal Lapland gevonden door TicketSpy Marieke (Maastricht) Dit MOET je toch gewoon een keertje meemaken? Reisvlogger Bonnie neemt ons mee op sneeuwvakantie in Brixental - een skigebied in Oostenrijk.


Ze slaapt daar in een IGLO ! Iedere winter worden zes iglo -dorpjes uit de grond gestampt van 3. Wakker worden in een iglo , omringd door een sneeuwlandschap midden in de natuur. Extra speciaal: je kunt vanuit je bed het noorderlicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts