dinsdag 2 oktober 2018

Shikibuton

Shikibuton

Afval van Indiase rijstboeren kan worden verwerkt tot meubelpanelen. Over twee jaar kan er een Billy -boekenkast op de markt zijn van . Dit poppenhuis werd van een witte IKEA Billy boekenkast gemaakt. De Spinder Design Billy schoenenkast heeft vier opbergladen speciaal voor schoenen.


De schoenenkast is gemaakt van zwart metaal en is een smalle kast. Elke vijf seconden wordt ergens ter wereld een BILLY verkocht. Zeg nu zelf, al die spelletjes, dat schreeuwt om een BILLY - kast.


Billy plank (1053) niet in een oudere Billy kast ? Sinds 19zijn er miljoen BILLY boekenkasten gemaakt. De limited edition kasten en het boek zijn nog te koop bij IKEA. Met deze stoere Billy schoenenkast van Spinder Design berg je jouw schoenen netjes en stofvrij op.


Shikibuton

Deze zwarte metalen opbergkast is speciaal ontworpen . Spoeldouche met omstelknop voor normale straal/douchestraal. Inclusief speedclean anti-kalksysteem. Kraanhuis en uitloop 360° draaibaar.


Uitvoering: laden zwarten; Afmeting: bxdxh 50x15x1cm; Materiaal: Staal; Kleur: Zwart. De Billy schoenenkast is onmisbaaar voor dé .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts