maandag 2 oktober 2017

Eierkastje

Vind eierkastje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het traditionele eierkastje met een landelijke uitstraling biedt plaats aan eieren op lagen. Je kan het op het aanrecht plaatsen of ophangen met de twee.


Bijzonder sfeervol eierkastje voor eieren.

Absolute sfeermaker in de keuken. Wit houten eierkastje voor eieren, deurtje met gaas, om op te hangen (zitten ophanggaatjes in achterwand), of neer te zetten. Afmeting: H:2x B:x D:1. Bekijk het bord eierkastje van Petro Termeer op Pinterest. Meer ideeën over Chicken art, Painting art en Animal paintings.


Verse eieren zijn heerlijk bij het ontbijt of bij de lunch. En om de verse eieren veilig te bewaren, biedt dit traditionele eierkastje met landelijke uitstraling plaats. Leuk eierkastje voor eieren, bovenop is de eierkast wit, verder zacht licht Grijs.

Staat mooi in een landelijke of brocante keuken. Lief oud houten eierkastje met ruimte voor eieren. Kan op het aanrecht staan, maar heeft ook twee haakjes om eventueel op te hangen. Eierkastje - Dit kastje word geleverd van onbehandeld vurenhout. Mijn kippen beginnen nu flink te leggen, en ik zoek een eierkastje wel een beetje nostalgisch, en niet voor de moderne keuken.


Niet alle eieren werd meteen geconsumeerd. Om deze nog even te bewaren, plaatste de boerin deze in een eierkastje. Dergelijke kastjes hingen soms op aan. Verliefd op een eierkastje. Plotseling stond hij voor mijn neus.


Ik heb hem een ereplekje gegeven. Vandaag de post opberger in goede orde ontvangen. Rotan eierkastje voor eieren. Het eierkastje is van hout met in het deurtje kippengaas.


Op het deurtje zit een magneetje, zodat het deurtje goed dicht blijft zitten. In het kastje kunnen eieren . Waarschijnlijk is dit ooit een stukje huisvlijt geweest.

Een houten eier- bewaarkastje met plek voor heel veel eitjes. Maar hoe leuk om het in je keuken neer te . Houten eierkastje , handig om uw eitjes te bewaren, vv deurtje met glas. Brocante eierkastje met ruimte voor eieren. Kastje heeft wat gebruikerssporen.


Het kastje heeft metalen rekjes voor totaal. De winnaar van het brocante eierkastje is bekend: Bibian Roos gefeliciteer je kunt het kastje komen ophalen in onze winkel. Bewaar eieren in dit eierkastje. Dit rieten eierkastje brengt sfeer in de keuken.


Naast dit rieten eierkastje hebben we ook een broodtrommel van riet, . Erg leuk in de brocante keuken. Niks fijner dan een lekker verse eitje bij het ontbijt of de lunch. Helemaal als de eieren uit dit leuke eierkastje komen. Deze traditionele houten eierkast staat leuk.


Traditioneel eierkastje van hout met landelijke uitstraling. Plaats voor eieren op twee lagen. Het deurtje is voorzien is van gaas. De leukste manier om eieren te bewaren is met dit eierkastje. Breng sfeer in de keuken met dit eierkastje , geschikt voor eieren.


Zeer decoratief en niet alleen geschikt voor eieren, maar ook voor allerlei andere creatieve en decorstieve doeleinden. Esschert houten eierkastje. Hier heb ik dit hele leuke . Deze pin is ontdekt door Jannet Westerdijk.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het artikel is uitverkocht. Deze (geblazen) eitjes worden meeverzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts