dinsdag 23 mei 2017

Action intex luchtbed

Action intex luchtbed

Bekijk dit product en meer Reizen . We hebben hem meteen in de . Bestel je luchtbed tegen de scherpste prijs op Blokker. Let op: Het ligoppervlak kan tot . Het 2-persoons luchtbed is ideaal voor logés. De ingebouwde elektrische pomp zorgt ervoor dat het bed in enkele minuten is opgeblazen.


Doe er uw voordeel mee en bestel . De keuze uit sterren, streepjes of rondjes print. Luchtbedjes in vrolijke designs. INTEX ACTION STERREN PRINT LUCHTBED. Deze luchtbedden zijn verkrijgbaar . Voor iedere vakantie een geschikte luchtbed.


Klik hier voor meer informatie Sluiten. Pillow Rest Queen elektrisch luchtbed. Dubbele aktie: pompt zowel op neerwaartse . Om lekker te liggen zonnen in of bij het water. Specificaties: luchtkamers.


Inclusief reparatiemateriaal. Verkrijgbaar in uitvoeringen. U kunt niet kiezen, maar ontvangt een willekeurige . Een luchtbed of opblaasstoel is geweldig speelgoed voor in het zwemba. Verras uw kinderen met een luchtbed voor het zwembad. LAAT GEEN BABY ONBEHEERD OP EEN LUCHTBED SLAPEN.


Vul het luchtbed nooit met een brandbare stof, dit kan ontploffing . Toegevoegd na dag: Het is trouwens de tweede keer dat het luchtbed in gebruik is. De tent is eindelijk opgezet, het plastic tuinsetje staat inmiddels ook – alleen het luchtbed moet nog even opgepompt worden. Action Print luchtbed - Vervaardigd van 0. Intex PremAire Queen New luchtbed. Double action handpomp luchtpomp hand lucht pomp.


Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder? Vul dan hier een verzoekje in. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren. Je luchtbed of bootje kun je heel gemakkelijk opblazen of leegzuigen met deze pomp. Opblaas Flamingo XLZiet u zich al liggen op deze Mega Opblaas Flamingo?


Helaas hebben wij niets gevonden voor intex zwembad action. De leukste kinderbadjes en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts