dinsdag 24 januari 2017

Afsluitbare zadelsteun

Slot niet meegeleverd- Maat: ca. Is die van Stubbs zo veel beter? Is er vraag naar afsluitbare zadel dragers?


Ze hebben hier een aantal weken . De Zadeldrager antidiefstal beschermt uw kostbare zadel tegen diefstal.

De zadeldrager is afsluitbaar met een hangslot. Geschikt voor engelse zadels. Te koop afsluitbare metalen zadelsteun. Het zadel kan met een hangslot vast worden gezet. Zo goed als nieuw Ophalen.


Metaal met pvc coating Kleur: zwart. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze zadelsteun ! Afsluitbare zadelsteun Uw zadel veilig opbergen.

Onmisbaar op maneges waar iedereen gemakkelijk bij de zadels kan komen. Poetsbox TIPICO Paars Poetsbox van kunststof met deksel, afsluitbaar. Partij zadelkamer haken, w. Opvouwbare zadelsteun Zoom.


Wij leveren uitsluitend kwaliteit, afkomstig uit eigen werkplaats! De HC -bevat twee afneembare trays en een grote afsluitbare liter (afval)emmer. Luxe concourskast in zwart kunststof.


Deze zadelkast biedt veel ruimte en is geheel afsluitbaar met een sleutel. Nieuwe Paarden Dierenbenodigdheden. Je wilt nieuwe dierbenodigdheden van het type Paarden kopen, maar eerst prijzen vergelijken en ervaringen lezen . Horze afsluitbaar zadelrek. Draaibare zadelsteun voor zadel, buitenwand montage. De afsluitbare zadelkamer heeft zowel zadelsteunen als beugels voor het mentuig.


Premiere zadeldrager Classic Zware uitvoering,. Er zijn stallen van 5mx5m en extra grote stallen van m². Door de optimale steun, het brede voetbed en plastic zadel steun dagen geleden.


Helmhouders, zweephouders, dekenrekken, dekenbeugels, zadelsteunen , zadeldragers,.

Afmetingen: Hoogte 116cm x Breedte 60cm x Diepte 64cm. Zadelkamer- zadelsteun en zadeldrager. Concourkast Comport Line Afmeting: x 1x 1cm. Heeft afzonderlijk afsluitbare delen.


Voorzien van: - zadelsteunen - hoofdstelhaken. Pensionklanten kunnen gebruikmaken van een afsluitbare zadelkast in een aparte. Zadels dienen met de voorboom eerst op de zadelsteun gelegd te worden. Bij elke stal hoort een afsluitbaar kastje in onze zadelkamer. Deze trailer heeft een ruime omkleedruimte met afsluitbare schuifwand en een.


Vaste zadelkamer met aparte afsluitbare deur. Iedere pensionklant heeft een eigen afsluitbare zadelkast tot zijn of haar beschikking. In elke kast hangt een zadelsteun en hoofdstelhanger(s). Elke box is voorzien van een dekenstang en zadelsteun.


Tevens hoort bij elke box een extra dekenrek en een afsluitbare zadelkast. Makkelijk af te sluiten met een . De boxen zijn voorzien van een draaibare voorwand en afsluitbaar luik. In de boxen zijn automatische drinkbakken aanwezig die gekoppeld zijn aan een . AERO-dynamisch polyester front. Grote, afsluitbare instapdeur met 3-punts sluiting.


Stal Bosgoed is een centraal gelegen vijf sterren pensionstal en manege in de regio Utrecht. De XXL is een paards uitvoering en heeft een ruime omkleedruimte voorin met afsluitbare. De omkleedruimte is voorzien van een uitdraaibare zadelsteun. Opbergbox, afsluitbaar voor o. Reserve wiel en afsluitbare materiaal koffer.


Pfiff Zadelsteun Wegdraaibaar. Bij de Kramer Paardensport online Shop voor paardenliefhebbers. Na gebruik eenvoudig inklapbaar aan de wand om ruimte te besparen.


Ik ben opzoek naar een zadelsteun met slot, maar niet van die goedkope, die heb je zo los en beschadigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts