donderdag 3 november 2016

Brocante woerden

Van maart tot en met oktober bezoeken wij in Noord-Frankrijk bijna elke zondag de zo bekende rommelmarktjes . Koop of Verkoop woerden op Marktplaats. Webwinkel en winkel(tje) voor brocante meubels, spulletjes en landelijke romantische. Maar als ik toch moet kiezen dan ga ik voor deze brocante bakken.


Als je van brocante houdt, dan hoef je niet ver te zoeken. Je vindt de winkel in de Rijnstraat. Met vierkante meter heeft Trudi Ooms misschien wel de kleinste meubelzaak van Nederland.


In haar winkel annex werkplaats is Trudi druk bezig. Berichten over brocante winkel woerden geschreven door luciedebock. De deelnemers konden kiezen uit diverse afstanden. Deze pin is ontdekt door Aan de Punt brocante -vintage-curiosa.


Van der Vlist Oudewater is groothandel in antiek, brocante en industrieel. Vivre is een uniek bedrijf waar dagelijks nieuw avontuur binnenkomt en weer de deur uitgaat! België en Nederland met een schat aan spullen.


Van industrieel en stoer tot boudoir en romantisch. Brocante Markt Montmartre. Woerden (NL) en Ouge (FR). Al jaren verzamel ik leuke brocante en vintage spullen uit o. Engelan Denemarken, België, Nederland. Groothandel voor brocante kasten en antieke meubels in Waddinxveen.


Brocante woerden

Zondag maart is er weer een koopzondag! Een mooi teak interieur van een van de tevreden klanten van Teakpaleis. Antiekgroothandel in Waddinxveen met . Met een teak dressoir en een spiegel. Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel. Deze dag kun je meebieden op unieke . De Schouw, Lopik, Utrecht za mrt.


De Voorhof, Zegvel Utrecht za mrt. Gezellige Vlooienmarkt en kofferbakverkoop - Agenda rommelmarkten. Kleding en speelgoedbeurs De Rank (achter de kerk), Hei. Bijzonder eten met bijzondere mensen op. Filter by: Sorteer op:.


Brocante woerden

Prijs: € 65 Personen: - Huisje direct aan de dijk van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts