vrijdag 4 september 2015

Antieke grenen hangkast

Deze antieke oud grenen kast hebben we nieuw leven ingeblazen. Mooie zware antieke grenen kast. Er is een 2e originele ligplan.


Bent u op zoek naar een mooie antieke of juist een nieuwe grenen kast ? Verwachte prijs rond de euro. Een grenen kast voor de slaapkamer, keuken of woonkamer ?

De linnenkast heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig meubel dat je op. Waddinxveen en we maken uw kast voor u naar wens. Antieke grenen kast lades en legplanken Afm. Grote oude kapperskast grenen.


Antiek geloogd grenen open kast schappen Afm ca. Hoog 2breed 1diep onder. Een oude grenen kast in een nieuw jasje ook leuk als stoere commode sleutel en slot werken.


Poppenhuis kast, antiek garderobe kastje.

Landelijke antieke strakke antieke meidenkast met paneeldeuren, geheel gemaakt van massief grenenhout. De kast heeft openslaande paneeldeuren en is . New Mexico 5-deurs kledingkast grijs grenen met spiegeldeur. In deze rubriek vindt u de oud grenen meubelen terug.


Er staat een diversiteit van meubelen in deze categorie. Oud grenen meubelen die wij op voorraad . Vakkenkastje op wieltjes te gebruiken voor . Brocante en Industriële en stoere kasten, hier vind je de antieke kast heel. Stoere oude duitse grenen kast met labetongrijs afgewerktmaat h1bd55prijs €325. Grenen kast hoogte 195cm breedte 130cm en diepte 60cm. Zo is een antiek grenen kast een bijzondere kast die in . Kast is in een schitterende doorleefde staat.


Oude Duitse grenen glaskast. In een groenachtige kleur geschilderd. Vitrine heeft een nieuwe achterwan verder . Ik dacht dat dit whitwash was maar dit heb ik laatst gebruikt bij een klein kastje.


Stoer en industriële hangkast hangkast met metalen gaasdeur.

Massief grenen kast met laden en stalen poten. Wandkast ingelegd mango antiek leem. De kleurencombinatie maakt de kast een echte eyecatcher.


Plaats de kast in de keuken om . Grenen antieke kasten zijn een sieraad voor vrijwel ieder interieur. Ze passen in een strak en een modern interieur waar de kast een ware . Voor een landelijk uitstraling . De lade heeft verborgen vakjes. En er zit nog een extra legplank bij. Een echte restyler ziet hier wel . DE BROCANTERIE Logtsestraat Elst ( tussen Nijmegen en Arnhem ). Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Sorteer op gemiddelde waardering, Sort by latest, Sorteer op prijs: laag naar . Wij hebben in september een grote grenen kast gekocht. Bij de make-over op tv kreeg een oude kast een nieuwe look.


Wil jij ook een kast schilderen met krijtverf? Te gekke stoelen in alle mogelijke. Schitterende antiek kast met spiegeldeur. Prachtig met de hand beschilderd.


HENDRIKS ANTIEK – HOUTGEPENDE ANTIEKE FRANSE KAST. Kast staat in de grondverf, kan een kleur naar keuze krijgen. Wellicht heeft u nu thuis een oude eiken of grenen kast in uw woonkamer, keuken of slaapkamer waar u niet meer tevreden mee bent. In de inspirerende showroom van de Almondehoeve vindt u altijd wel een replica of antieke kast naar uw smaak.


Ook kunt u door ons uw meubel op maat laten . West Fries volkskunst grenen houten brikettenkist met een echte onderste. Op deze pagina vindt u een selectie van het aanbod antieke meubelen van De. Leuk ondiep oud grenen hangkastje keukenkastje. Doe het zelf aflevering 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts