dinsdag 2 juni 2015

Bopita fiore

Deze babykamer bestaat uit een ledikantje en commode. De serie Fiore kenmerkt zich door de ranke schuine pootjes. Wandplankje gemaakt van massief grenen. UItgevoerd met ijzeren knoppen.


Bopita fiore

Voor boven de commode om . Deurskast van de serie Fiore , dekkend wit gelakt. Bed van x 1cm van de serie Fiore , dekkend wit gelakt. De bopita babykamer fiore kenmerkt zich door zijn mooie strakke witte en luchtige uitstraling.


De meubels van de fiore serie zijn goed te . Babykamer bopita fiore wit ledikant + commodebabykamer fiore van het merk bopita heeft een liefelijke uitstraling dankzij de schuine, ranke . U wilt een houten wandrek kopen? U heeft geen producten in uw winkelwagen. COMMODE LADEN FIORE WIT.


Bopita fiore

Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Profiteer van onze lage prijzen en snelle levering! Bekijk productenkeyboard_arrow_right . Meestal binnen weken leverbaar. Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen. De commode is samen met de andere meubels van de Fiore serie . Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!


Als ouders blijf je je verbazen, van schattige baby in de box tot een junior die al zelf uit bedje stapt. Bopita Fiore 2-delige babykamer wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts