donderdag 12 februari 2015

Bopita narbonne bedbank

Bopita narbonne bedbank

Narbonne bedbank x 2met een 3-laden unit, wit. De bedbank heeft een rechte rugleuning, een sierlijst en verticale groeven. De reliëfstructuur en andere details geven dit bed een landelijke uitstraling.


Grote collectie Bopita te zien in de winkel van . Tijdloze kamer met houten meubelen van mdf, voorzien van een witte dekkende lak op . Op de bovenkant zit een sierlij. Met wat losse kussens is dit fijne bed zo een. Op zoek naar een bedbank ? De complete collectie Bopita altijd tegen de laagste prijzen. Bestel je Bopita meubels voordelig online bij Sterre en Tijl!


Afmeting van de bedbank is 90x200cm. Heerlijk slapen op een mooie en praktische bedbank van Bopita. Dankzij de 3- laden unit heb je een extra slaapplek maar ook extra opbergruimte. Dit artikel heeft nog geen omschrijving. Lage prijs, hoge kwaliteit!


Bopita narbonne bedbank

BEDBANK 90X2NARBONNE WIT. Omvormbaar bed Classic, dekkend wit gelakt. Eenpersoonskinderbed van Bopita in de kleur Wit. Tijdloos eenpersoonsbed van het merk Bopita.


Het bed is voorzien van subtiele, verticale groeven op de meubelpanelen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bopita bedbanken aanbied. BED MET HOOG HOOFDEIND 90X2NARBONNE WIT. Te koop de mooie bopita narbonne tienerkamer bestaande uit een bedbank , een bijpassende commode en een buro. Mooi groot bed voor de tienerkamer, inclusief opbergruimte!


Bopita - My First House - Bed - X 1Cm - € 299.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts