vrijdag 28 november 2014

Opening leenbakker

Engels interieur en lifestyle. Hoekkast in Hindelopen-stijl, met mooie beschilderingen in florale stijl. Frans interieur en lifestyle. Brocante stoere hoekkast , geschilderd met krijtverf.


BENKO ANTIEKE BOUWMATERIALEN. Oud grenen hoekkast met halfronde achterwand.

In de lade zit een venster die gevuld kan worden met bijvoorbeeld schelpjes, . Choose your language: bekijk onze. TV uitzending RTLWoontips bekijk onze Bedrijfsvideo Volg ons op. Boven deurtjes met glas in lood. Prachtig oude brocante kasten, in wit, grijs of oud wit en geschuurde brocante kasten. Deze pin is ontdekt door Brocantiosa.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het bovenste deel heeft een glazen deurtje met daarachter twee legplanken.

Het onderste deel heeft één . Rechter bolpootje heeft een kleine beschadiging (nihil) verder kleine. De kast is licht grijs (in trendy mat) geschilderd en licht . Zeer mooie hoekkast in hoogglans grijs en off white. Een bijzonder exemplaar, toch? Fraaie solide gekuifde hoekkast met los onder- en bovendeel. Geschilderd in Duck Egg Blue (blauwgrijs) en Old White en afgewerkt met matte transparante lak.


Vruchtenhouten hoekkast uit ca. De kast staat op sierlijke cannelure pootjes en heeft mooie ornamenten op de onderkast. Kleur: Coco (soort oudroze) en . Met een nieuw slot en fraaie versieringen op de deur.


Wat een plaatje, en er is altijd wel plaats voor een hoekkast ! Mooie witte brocante hoekkast. Licht doorgeschuurd om een brocante look te imiteren. Totale hoogte is meter, breedte cm . Afmeting: Hoogte 54cm, diepte 25cm, hoeken 28cm . Gratis af te halen in Amsterdam.

Prachtige brocante ladekast met lades in een mooie kleur off white. De oude kast via marktplaats gekocht in Lelystad. Onze eigen opdracht was om de kast zo te maken dat hij weer in een modern . Meer Deens design, brocante en eigen design op de . Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Dit is de brocante hoekkast waar ik in mijn bericht van vanmorgen over schreef.


In dezelfde oud blauwe matte kleur als de buffetkast. Een Juweel van een antiek brocante hoekkast ! Met rijkelijk decoratief houtsnijwerk. Schitterend pronkstuk voor in de woonkamer of landelijke keuken. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Schattig buikkastje voor in een hoek.


De bovenzijde is een vitrinekast en de onderkast bestaat uit laden. Antieke hoekkast , brocante kast. Super doorleefd en daardoor sfeervol hoekkastje.


Deze is geschilderd met krijtverf in de kleur Driftwood en daarna . Van koloniale kasten en landelijke kasten tot antieke kasten en brocante kasten. Een smalle hoge hoekkast kan perfect als boekenkast, cd-kast of opbergkast . Wij hebben brocante kasten, landelijke kasten, oude kasten en geleefde kasten. Landelijke wit houten hoekkast.


Deze brocante hoekkast heeft twee deuren en achter het deurtje met glas zitten in totaal lampjes om de inhoud van de kast prachtig te verlichten. Bijzonder brocante hoekkastje , een beetje opknappen en je hebt een. Handige hoekkast in krijtverf-wit, voor een tientje op te halen voor woensdag februari . Zo Happy met mn nieuwe hoekkast die ik een paar weken geleden bij Elian BaartmanElian.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts